Διοργανωτές

 

Shape Expo Managment

Shape Expo Managment

Η εταιρεία SHAPE Expo Management δραστηριοποιείται στο χώρο της διοργάνωσης Επαγγελματικών και Εμπορικών Εκθέσεων και Συνεδρίων, συμβάλλοντας στην ενημέρωση και την επιστημονική αναβάθμιση δυναμικών επαγγελματικών κλάδων της οικονομίας. 

Στόχος αυτής της δραστηριότητας είναι η προσφορά ενός σημαντικού επιμορφωτικού έργου, η εξειδικευμένη προσέγγιση θεμάτων και προβλημάτων που απασχολούν τους χιλιάδες επαγγελματίες στους οποίους απευθύνεται και η επιστημονική τεκμηρίωση των απαντήσεων που παρουσιάζει, αλλά και συγκέντρωση ολόκληρου του επαγγελματικού, επιχειρηματικού, επενδυτικού και καταναλωτικού κόσμου κάτω από την ίδια στέγη, αλλά και στο πλαίσιο διοργανώσεων υψηλού κύρους και αναγνώρισης.

 

 ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 

Innovation

Το τεχνολογικό portal «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» δημιουργήθηκε από μία ομάδα μηχανικών και οικονομολόγων, οι οποίοι μετά από πολυετή ενασχόληση με τις επιχειρήσεις, διαπίστωσαν την έλλειψη ενός τεχνολογικoύ portal στο οποίο θα μπορούσαν να ανατρέξουν στελέχη επιχειρήσεων με σκοπό την εύρεση εξειδικευμένης πληροφορίας σε θέματα καινοτομίας και μεταφοράς τεχνολογίας.

Το κενό αυτό προσπαθεί να καλύψει με την λειτουργία του το τεχνολογικό portal «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ». Μέχρι σήμερα, είναι ο μοναδικός δικτυακός χώρος στην Ελλάδα στον οποίο υπάρχει συγκεντρωμένος τόσο μεγάλος όγκος πληροφοριών για θέματα καινοτομίας και μεταφοράς τεχνολογίας.

Το τεχνολικό portal «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες άτομα που αναζητούν εξειδικευμένες πληροφορίες για θέματα καινοτομίας. Καθημερινά δημοσιεύονται τεχνολογικά νέα κυρίως από Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ παρουσιάζονται και διανέμονται δωρεάν, σε ψηφιακή μορφή, επιστημονικά άρθρα, βιβλία και μελέτες, μερικά εκ των οποίων προσφέρονται από αναγνώστες του «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ».

Pin It