Στην τελική ευθεία με την υποστήριξη κορυφαίων ελληνικών φορέων

 

Η Greek Innovation Expo βρίσκεται στην τελική ευθεία!

Σας περιμένουμε όλους από την Πέμπτη 16 έως την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 στο HELEXPO PALACE, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης GreekInnovationExpo που έρχεται δυναμικά και αισιόδοξα να συγκεντρώσει τους κλάδους της Έρευνας, του Σχεδιασμού, της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της αλλά και στη σελίδα της έκθεσης στο facebook.

Συμπληρώστε τη Φόρμα Επισκέπτη και αποκτήστε δωρεάν την κάρτα εισόδου σας.

Κορυφαίοι ελληνικοί φορείς στηρίζουν την GreekInnovationExpo!

Η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού στα πλαίσια δράσης της για την προώθηση της συνεργασίας φορέων και οργανισμών, την ενίσχυση και την ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας σε θέματα έρευνας και τεχνολογίας παρέχει την υποστήριξή της στην Greek Innovation Εxpo 2013 και στέκεται δίπλα σε όλους όσους δίνουν το παρόν στο κέντρο των εξελίξεων, στην καρδιά της καινοτομίας.

Την έκθεση υποστηρίζουν επίσης το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), το EnterpriseEuropeNetworkHellas, το Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου και το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης.

Pin It