Η Greek Innovation Expo 2013 γίνεται γρήγορα γνωστή!

 Μεγάλη αποδοχή γνωρίζει η Greek Innovation Expo 2013 τόσο από τους εγχώριους όσο και από τους διεθνείς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Η πρώτη έκθεση για την Έρευνα, τον Σχεδιασμό, την Τεχνολογία και την Καινοτομία στην Ελλάδα γίνεται ευρέως γνωστή και εξαπλώνεται με γρήγορους ρυθμούς.

Ελληνικές και ξένες ιστοσελίδες, ιστολόγια (blogs) μεγάλης επισκεψιμότητας, κοινωνικά δίκτυα και επαγγελματικές επικοινωνιακές δράσεις προβάλουν και κοινοποιούν την Greek Innovation Expo 2013 που θα πραγματοποιηθεί 16-19 Μαΐου στο HELEXPO PALACE, στο Μαρούσι Αττικής.

Όλοι οι επαγγελματίες και οι άμεσα εμπλεκόμενοι φορείς έχουν αγκαλιάσει τον σκοπό της έκθεσης που δεν είναι άλλος από το να συγκεντρώσει στον ίδιο εκθεσιακό χώρο όλους τους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς που εμπλέκονται στην όλη διαδικασία παραγωγής νέων τεχνολογιών και καινοτομίας.

Εξασφαλίστε τη θέση σας ανάμεσα στους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου! Πάρτε μέρος στη μεγαλύτερη συγκέντρωση! Ενημερωθείτε, παρουσιάστε, επικοινωνήστε, διαμορφώστε και συνεργαστείτε με αυτούς που χαράζουν τη σύγχρονη πορεία της καινοτομίας.

Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της έκθεσης για να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συμμετοχή σας.

Pin It