Ώθηση στη νεανική επιχειρηματικότητα

Ώθηση στη νεανική επιχειρηματικότητα  με τη συνεργασία Eurobank – Corallia

Η Eurobank και το Corallia ανακοίνωσαν την από κοινού ανάληψη πρωτοβουλίας για την τόνωση της νεανικής καινοτομικής επιχειρηματικής δραστηριότητας και την ενίσχυση της προοπτικής απασχόλησης των νέων στη χώρα μας, μέσω του νέου προγράμματος «the EGG – Enter*Grow*Go».

Το «the EGG-Enter*Grow*Go» αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιτάχυνσης της επιχειρηματικής δράσης, το οποίο απευθύνεται σε νεανικές ομάδες με δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες. Το πρόγραμμα θα παρέχει στις ομάδες πρόσβαση σε ένα αξιόπιστο δίκτυο μεντόρων και συνεργατών με εμπειρία σε startup επιχειρήσεις, κατάρτιση σε εξειδικευμένη επαγγελματική γνώση και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για θέματα επιχειρηματικής λειτουργίας και ανάπτυξης. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα συστεγάζονται σε κτήριο υψηλών προδιαγραφών που έχει στη διάθεσή της η Eurobank και έχει διαμορφωθεί ειδικά σε έναν δημιουργικό συνεργατικό χώρο. Στόχος της συστέγασης των ομάδων είναι η αλληλεπίδραση και ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών. Ο πρώτος συνεργατικός χώρος του “the EGG- Enter*Grow*Go” θα λειτουργήσει στην Αθήνα, ενώ μελλοντικά αναμένεται επέκτασή των σημείων παρουσίας του προγράμματος και σε άλλες πόλεις.

Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, στο Μέγαρο του Ιδρύματος Μποδοσάκη (Αίθουσα «Ιωάννης Σ. Λάτσης», Λεωφ. Αμαλίας 20, Σύνταγμα) γίνεται η πρώτη ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί με στόχο να παρουσιασθούν οι λεπτομέρειες του προγράμματος και να γίνει διάλογος μεταξύ των συντελεστών και των ενδιαφερομένων.

Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής.

Pin It